Erikoistuotteet

Erikoistuotteet

Laajan LVI -tuotevalikoiman lisäksi Perniön Putkitarvike jälleenmyy ja asentaa laadukkaita SolarMagic® -aurinkolämmitystuotteita, puu- ja pellettitakkoja sekä Beam -keskuspölynimurijärjestelmiä.

Muoviputkien hitsaus

Suoritamme muoviputkien sähköhitsaukset Fusamatic ja Durafuse osilla, joihin on valmistusvaiheessa tehtaalla asennettu vastuslanka. Vastuslankaa kuumennetaan pienjännitevirralla, jolloin saadaan aikaan yhtenäinen hitsausliitäntä. Sähköhitsaus soveltuu erityisen hyvin muutos- ja korjaustöihin, sekä silloin, kun putkisto asennetaan korkealle tai ahtaisiin tiloihin.

Aurinkolämmitystuotteet

Ilmaista lämpöä esimerkiksi autotalliin, mökille, veneeseen tai asuntovaunuun. SolarMagic® -aurinkolämmitystuotteet eivät tarvitse toimiakseen sähköä, jonka vuoksi soveltuvat myös sähköttömiin mökkeihin. Sen lisäksi, että SolarMagic® on edullinen ostaa ja asentaa, se on myös ympäristöystävällinen valinta.

Tästä SolarMagic®­-tuotteisiin

 

Vesikiertotakat ja -hellat, pellettitakat ja kevyttakat

Jälleenmyymme ja asennamme laadukkaat kevytrakenteiset puu- ja pellettitakat. Valikoimaan kuuluu myös puuhellat, takkasydämet, erikoistakat, sekä vesikiertolämmitysjärjestelmät.

Keskuspölynimurit

Perniön Putkitarvikkeen kautta saat myös tehokkaat Beam -keskuspölynimurit. Asennukset kädenkäänteessä niin vanhoihin kuin uusiin rakennuksiin.